Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om HK Bollebygd P13 (2011)

Följ

P13 (2011)

Följ oss för uppdateringar
Följ
HK Bollebygd
Handboll
P13 (2011)

Match

HK Aranäs röd

Forsgläntans IH
Forsgläntevägen 1, 434 47 Kungsbacka
5 mars 2023
15:45

HK Bollebygd 2

Referat

Referat: HK Aranäs röd - HK Bollebygd 2

En match denna helg, och den spelades i Kungsbacka. Aranäslaget med killar från Onsala stod för motståndet, och vi minns säsongens allra första match som spelades mot just detta lag - och då var vi snudd på chanslösa.

I omklädningsrummet inför matchen pratade vi om vikten av att vara noggranna i försvar - så löser sig resten om alla vill ha boll och vågar ta initiativ.

Vi fick bevittna en jättebra handbollsmatch mellan två duktiga lag som gav allt. Extra beröm till den duktiga domaren Astrid som dömde sina allra första matcher denna söndag, och gjorde det dessutom ensam. Aranäs drog ifrån lite i början av andra halvlek och vi blev frustrerade och gnällde. När vår killar sedan började fokusera på sitt spel och höjde humöret lyfte sig hela laget. Det var en jämn kamp hela vägen till slutsignal, men den här gången avgick vi som segrande lag med 15-17 på tavlan.

Vi tar med oss massor positivt från matchen. Ett rörligt, tufft försvar. Ett fröjdigt anfallsspel med många platsväxlingar. Men framförallt en kämpaglöd och positiv attityd på sluttampen.

Nästa helg blir det massor handboll med BUA cup på lördagen, och två matcher på söndagen.

Andra möten i serien